Ugrás a tartalomra

Gól nélküli meccset játszott a TSC a szegediekkel

2021.11.12
17:13
2021.11.12
17:32
Forrás
Pannon RTV
Barátságos mérkőzést játszott a topolyai TSC a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgói ellen a TSC Arénában. Habár mindkét együttes jó helyzeteket alakított ki, a végeredmény így is gól nélküli döntetlen lett.

Jobbnál jobb helyzetek születtek pénteken a TSC Arénájában, de egyik csapatnak sem sikerült a hálóba találnia. Bocskay Bertalan, a TSC egyik játékosa szerint jó mérkőzés volt, ő is többször alakított ki lehetőséget.

„A labdabirtoklásra építettünk. Azt gondolom, hogy annak kell a csapat erényének lennie. Sokat birtokoltuk a labdát, helyzeteket is kialakítottunk, sajnos a gól nem jött.”

Mindkét csapat jól játszott, igazi baráti mérkőzés volt - mondta Dragan Vukmir, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia edzője.

„Szerintem jó volt. Felkészülésnek jó volt a mérkőzés. Sajnos nem lőttünk gólt, de mindkettő csapat jól játszott. Szerintem egy jó mérkőzés volt.”

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója szerint a bajnoki mérkőzéseken megjelent hibákat sikeresen kijavították, de sajnálja, hogy nem született gól a meccsen.

„Ez a csapat össze van állva, itt csak az a kérdés, hogy mikor jutunk oda, hogy mérkőzésenként többször tudjuk az ellenfél kapuját veszélyeztetni, és abból a pár helyzetből is, ha nagy lesz a kihasználási százalék, akkor én azt mondom, hogy helyén vagyunk.”

A TSC a következő tétmeccset jövő csütörtökön játssza a gornji milanovaci Metalac labdarúgócsapata ellen.

TSC
Szeged
labdarúgás
futball
barátságos mérkőzés
Palágyi Szabolcs
Dragan Vukmir
Topolya

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.