Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Gól nélküli meccset játszott a TSC a szegediekkel

2021.11.12
17:13
2021.11.12
17:32
Forrás
Pannon RTV
Barátságos mérkőzést játszott a topolyai TSC a Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgói ellen a TSC Arénában. Habár mindkét együttes jó helyzeteket alakított ki, a végeredmény így is gól nélküli döntetlen lett.
Pannon RTV/Kovács Róbert

Jobbnál jobb helyzetek születtek pénteken a TSC Arénájában, de egyik csapatnak sem sikerült a hálóba találnia. Bocskay Bertalan, a TSC egyik játékosa szerint jó mérkőzés volt, ő is többször alakított ki lehetőséget.

„A labdabirtoklásra építettünk. Azt gondolom, hogy annak kell a csapat erényének lennie. Sokat birtokoltuk a labdát, helyzeteket is kialakítottunk, sajnos a gól nem jött.”

Pannon RTV/Kovács Róbert

Mindkét csapat jól játszott, igazi baráti mérkőzés volt - mondta Dragan Vukmir, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia edzője.

„Szerintem jó volt. Felkészülésnek jó volt a mérkőzés. Sajnos nem lőttünk gólt, de mindkettő csapat jól játszott. Szerintem egy jó mérkőzés volt.”

Pannon RTV/Kovács Róbert

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója szerint a bajnoki mérkőzéseken megjelent hibákat sikeresen kijavították, de sajnálja, hogy nem született gól a meccsen.

„Ez a csapat össze van állva, itt csak az a kérdés, hogy mikor jutunk oda, hogy mérkőzésenként többször tudjuk az ellenfél kapuját veszélyeztetni, és abból a pár helyzetből is, ha nagy lesz a kihasználási százalék, akkor én azt mondom, hogy helyén vagyunk.”

A TSC a következő tétmeccset jövő csütörtökön játssza a gornji milanovaci Metalac labdarúgócsapata ellen.

TSC
Szeged
labdarúgás
futball
barátságos mérkőzés
Palágyi Szabolcs
Dragan Vukmir
Topolya

Most

15:20, Frissítve: 15:32

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.