Ugrás a tartalomra

Góleső a rangadón, győzött a Partizan a TSC ellen

2022.11.07
07:02
2022.11.07
15:55
Forrás
eredmenyek.com, Szerbiai RTV
A szerb labdarúgó Szuperliga 18. fordulójában a TSC Arénába, Topolyára a Partizan érkezett.

A rangadón a második perctől kezdve már vezetett a TSC a Partizan ellen, Ratkov talált a kapuba. A félidő vége előtt azonban a fekete-fehérek kiegyenlítettek Natcho találatával. A fordulásnál tehát 1:1 volt az állás.

A második félidőben a vendégeknek jobban indult a játék, többet birtokolták a labdát, és éltek is a fölényükkel. Natcho szögletéből Saničaninhoz került a labda, és kíméletlenül a hálóba küldte a 70. percben, 2:1 a belgrádiak javára.

Nem kellett sok az egyenlítéshez a TSC-nek, a 80. percben Mirchevski megtalálta a kiskaput a kapus és a kapufa között.

A végeredményt Urošević állította be a 85. percben, így 3:2-re nyert a Partizan, és maradt a tabella második helyén 40 ponttal, a TSC a harmadik 36-tal.

A Crvena zvezda ma korábban hazai pályán könnyedén legyőzte a lučani Mladost csapatát 2:0-ra, így ők az egyetlen veretlen együttes a ligában. Jelenleg a piros-fehérek vezetik a tabellát 47 ponttal.

szuperliga
TSC
Partizan
labdarúgás
Crvena zvezda
Mladost
Lučani

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.