Ugrás a tartalomra

Gólnélküli 170. örökrangadó

2023.04.26
20:51
2023.04.26
21:18
Forrás
Szerbiai RTV
A Partizan és a Crvena zvezda gólnélküli döntetlennel zárta a 170. örökrangadót a szerbiai labdarúgó Szuperliga 32. fordulójában.

 Az első találat nélküli mérkőzést még 2006-ban játszották a csapatok a fekete-fehérek stadionjában. Tartalmas meccs volt, azonban gól nem született. A vendégek kezdtek jobban, majd a hazaiak nyújtottak többet. Az összecsapáson nézők nem voltak, mert a Szuperliga korábban megbüntette a Partizant. A tabellán az első a piros-fehér gárda, és már megnyerte a bajnokságot, őszre biztosan ott lesz a Bajnokok Ligája főtábláján, míg a fekete-fehérek a negyedikek a ranglistán.

Partizan
Crvena zvezda
örökrangadó
Szuperliga
labdarúgás

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.