Ugrás a tartalomra

Gólnélküli döntetlen a vajdasági rangadón

2022.08.27
08:49
2022.08.27
17:20
Forrás
Pannon RTV
Szoros küzdelmet, kemény párharcokat hozott a Spartacus és a TSC összecsapása a szerbiai labdarúgó Szuperliga nyolcadik fordulójában. A vajdasági rangadó 0:0-ás döntetlennel ért véget.

Az első félidőben a topolyai csapat többet birtokolta a labdát, és néhány gólszerzési lehetőséget is kialakítottak, de azokat nem sikerült értékesíteniük. A szabadkai Spartacus az első játékrészben főleg távolról próbálkozott, de a lövések elkerülték Filipović kapuját.

A második játékrész egy óriási TSC helyzettel indult. Jovanović a Spartacus védőinek hibáját kihasználva egyedül törhetett a kapura, de Manojlović kapus védte a lövését. A folytatásban is a topolyaiak irányították a mérkőzést, 12 lövésükből 5 találta el a Spartacus kapuját.

Žarko Lazetić, edző, TSC: „Természetesen csalódottak vagyunk az eredmény miatt, amikor ilyen mérkőzést játszunk, ahol a legjobb formánkat hozzuk. Szerintem ennél jobban már nem tudunk játszani. Természetesen hiányoztak a gólok. Sok helyzetünk volt, de itt fociról van szó, az ellenfél kapusának is van beleszólása a dolgokba, aki fenomenálisan védett. Nem sikerült gólt rúgnunk, és ezt természetesen sajnáljuk.”

A szabadkai Spartacus edzője szerint a topolyaiak példaértékű minőségi játékot hoztak, és dicséret illeti a saját csapatát, amiért sikeresen ellen tudtak állni a rájuk zúduló nyomásnak.

Slavko Petrović, edző, FK Spartacus: „Egész idő alatt pokoli nyomás zúdult ránk. Nem volt olyan ellenfelünk, aki 30-40 métert húzta volna a labdát, vagy 15 érintéssel játszott volna. Tehát 1-2 érintésünk volt, nem lehetett őket letámadni. A játékosaim ezt nagyon jól bírták, és itt volt még a kapusunk bravúros beavatkozása is.”

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója szerint csapata az egész mérkőzés ideje alatt kontrollálta a játékot, de ugyanakkor hiányoztak a gólok.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Mi veszítettük a pontokat, a hazai csapat nyert egy pontot. Sajnálom, mert úgy érzem, ha ma 3 pontot nyertünk volna, akkor még nyugodtabb zónába kerültünk volna. Ha így játszunk tovább, és be fogjuk lőni a helyzeteket, akkor nagyon pozitív bajnokság elé nézünk. Én úgy gondolom, az is meg fog jönni, és remélem már a szerdai hétközi fordulóban.”

A TSC-nek 8 forduló után 13 pontja van, amivel jelenleg a harmadik helyen áll a Szuperligában. A szabadkai Spartacus egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, ők 10 ponttal nyolcadikak a bajnoki táblázaton.

Spartacus
TSC
labdarúgó Szuperliga

Most

15:11

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.