Ugrás a tartalomra

Gyalogtúra Palicson és Topolyán

2021.09.09
15:40
2021.09.09
17:04
Forrás
Pannon RTV
Gyalogtúrát tartanak szombaton Palicson és Topolyán. Szabadkán, a beharangozó sajtótájékoztatón elhangzott, a rendezvények Egy lépéssel közelebb az egészséghez szlogen alatt valósulnak meg.

A szervezésben részt vesz a Spartacus Hegymászó Klub is. Palicson a víztoronynál, míg Topolyán a Mezőgazdasági Iskolánál várják az érdeklődőket 8 óra 45 percre.

Marko Маrjanušić, szabadkai elnök, Sport mindenkinek szervezet: „A gyaloglás a legegyszerűbb és legszebb kikapcsolódási forma. Nincs szükség tornaeszközökre, és a terep is körülöttünk van. Ezek erdők, rétek, folyók, tavak, amiket ki kell használni. Én aktívan sétálok. Húsz éve hegyet mászok, és biztosan nem tartottam volna meg szokásnak, ha nem lenne szép és fontos az egészség szempontjából. Javaslom mindenkinek, hogy hagyja el autóját, kerékpározzon és menjen túrázni. Így megőrizhetjük életerőnket és kondíciónkat. A túrázás minden korosztály számára kifizetődő, gyerekektől az én korosztályomig, minden nap gyakorolni kell.”

gyalogtúra
Palics
Topolya
Spartacus Hegymászó Klub
Marko Маrjanušić
szabadkai elnök
Sport mindenkinek szervezet

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.