Ugrás a tartalomra

Gyári csapatként tér vissza a F1-be az Aston Martin

2020.04.02
13:38
Forrás
Nemzetisport.hu
A 2021-es idényben az Aston Martin gyári csapataként indul a Formula–1-es világbajnoki sorozatban a Racing Point istálló.

Ennek tulajdonosa, a kanadai Lawrence Stroll, a brit luxusautógyár ügyvezető elnöke lett. A 60 éves üzletember által vezetett konzorcium 260 millió fontos tőkeinjekciót ajánlott a pénzügyi gondokkal küzdő vállalatnak, amelynek részvényesei ezt hétfőn elfogadták. Stroll azt követően fektetett újra az Aston Martinba, hogy az év elején 182 millió fontért 16,7 százalékos üzletrészt szerzett a cégben. Az Aston Martin 1960 után tér vissza gyári csapatként a Formula–1-be, az istálló központja pedig Silverstone-ban marad. A Racing Pointnál most az ifjú Stroll és a 30 esztendős mexikói Sergio Pérez a két versenyző.

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.