Ugrás a tartalomra
Pixabay/StockSnap

Györe búcsúzott Monte-Carlóban

2019-04-14
22:00
2019-04-18
18:28
Forrás
VajdaságMa
Nem sikerült bejutnia Györe Lászlónak a Monte-Carlóban zajló salakpályás ATP 1000-es tenisztorna második fordulójába, miután 6:7 (2-7), 6:2, 6:4-re kikapott az argentin Guido Pellától.

Az első játszma a tie-break-et hozott , és a zentai teniszező magabiztosan, 7-2-re nyerte meg a rövidítést. A második játszmában az argentin kétszer is elnyerte Györe adogatójátékát és 6:2-re nyerte a szettet.
A döntő játszmában fej-fej mellett haladt a két játékos, egészen 4:4-ig, amikor is Györének két break-labdája volt, Pella azonban mindkettőt hárította. Az argentin 5:4-es vezetésénél Pella kihasználta a zentai teniszező hibáit és két és félórányi játék után meg tudta nyerni a mérkőzést.
Pella - aki a 34. a világranglistán - a második fordulóban a hetedik helyen kiemelt, horvát Marin Čilić ellen lép pályára.

tenisz
Györe László
Monte Carlo

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:52, Frissítve: 22:37

A Szerbia Jövője kampány Belgrádban

Szerbia nem megosztott ország, tisztességes emberek lakják, akik dolgoznak és fejlődést szeretnének - hangzott el a Szerbia Jövője kampánysorozat központi nagygyűlésén, Belgrádban.
19:14, Frissítve: 19:24

Megmentették a Notre-Dame festményeit

Már csak négy műtárgy maradt bent, amelyek szintén érintetlenek, de egyelőre nem lehet hozzájuk férni, mert a helyet, ahol találhatók, még mindig nem biztosították a hatóságok.
19:02, Frissítve: 19:11

Virágfesztivál Kúlán

Több mint 50 kiállító szebbnél-szebb standjáról válogathatnak a növények szerelmesei a kúlai virágfesztiválon
18:55

Hetven éves az óbecsei Kajak-kenu Klub

Az idén ünnepli megalakulásának 70. évfordulóját az óbecsei Kajak-kenu Klub. Az olimpiai érmeseket, világ- és Európa-bajnokokat nevelő klub múltját egy kiállítás mutatja be a Városi Múzeum.
18:31

Húsvétra hangolódtak a Népkörben

Húsvéti táncházat és kézműves foglalkozást tartottak csütörtökön a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A húsvéti műhelymunkán hagyományos és modern módszerekkel készítettek hímes tojásokat.

Népszerű

Holttestet találtak a Tiszában

Megtalálták annak a 62 éves férfinek a holtestét a Tiszában Adorjánnál, aki március 24-én tűnt el Törökkanizsán.