Ugrás a tartalomra
pixabay/gefun

Györe és Fucsovics is pályára lép Madridban hétfőn

2019-05-05
18:24
2019-05-05
18:29
Forrás
Szerbiai RTV
Hétfőn csap össze Györe László és Dušan Lajović Madridban. Fucsovics Márton ellenfele a belga David Goffin lesz. Novak Đoković várható ellenfele szerdán a bolgár Grigor Dimitrov.

Hétfőn csap össze Györe László és Dušan Lajović Madridban, az ezres mestertorna első fordulójában. A győztest szerdán, a második körben az argentin Juan Martin del Potro várja. Ekkor lép pályára a világelső szerb teniszező is. Novak Đoković várható ellenfele a bolgár Grigor Dimitrov lesz. Egyébként hétfőn Fucsovics Márton is meccset játszik, ellenfele a belga David Goffin lesz. A torna összdíjazása mintegy 6 és félmillió euró.

Györe László
Fucsovics Márton
Novak Djokovic
tenisz
Madrid

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.