Ugrás a tartalomra
pixabay/gefun

Györe és Fucsovics is pályára lép Madridban hétfőn

2019-05-05
18:24
2019-05-05
18:29
Forrás
Szerbiai RTV
Hétfőn csap össze Györe László és Dušan Lajović Madridban. Fucsovics Márton ellenfele a belga David Goffin lesz. Novak Đoković várható ellenfele szerdán a bolgár Grigor Dimitrov.

Hétfőn csap össze Györe László és Dušan Lajović Madridban, az ezres mestertorna első fordulójában. A győztest szerdán, a második körben az argentin Juan Martin del Potro várja. Ekkor lép pályára a világelső szerb teniszező is. Novak Đoković várható ellenfele a bolgár Grigor Dimitrov lesz. Egyébként hétfőn Fucsovics Márton is meccset játszik, ellenfele a belga David Goffin lesz. A torna összdíjazása mintegy 6 és félmillió euró.

Györe László
Fucsovics Márton
Novak Djokovic
tenisz
Madrid

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.