Ugrás a tartalomra

Györe a harmadik fordulóban!

2019.05.29
16:40
2020.02.08
10:30
Forrás
Pannon RTV
Györe László második ellenfelét is 3:0 arányban verte a Roland Garroson, ezzel pedig a zentai játékos ott van a legjobb 32 között.

Györe 6:4, 7:6, 6:4 arányban győzedelmeskedett az ausztrál Alexei Popyrin ellen. Györe következő ellenfele a világranglistán hetedik japán Kei Nishikori lesz.

Miomir Kecmanović számára befejeződött a verseny, a fiatal szerb játékost a belga David Goffin 3:0 arányban búcsúztatta.

Fucsovics Márton párosban is kiesett a Roland Garrosról. A magyar játékos Párizsban a 42 éves svéd Robert Lindstedt oldalán nevezett, aki igazi párosspecialista, azonban ennek ellenére is 6:3, 4:6, 6:2 arányban kikaptak a Demoliner - Sharan kettőstől.

A szerb játékosoknak jobban ment ma a párosok küzdelme. Dušan Lajović Janko Tipsaevićtyel az oldalán 6:4, 2:6, 7:6-ra verte a Gonzalez - Qureshi duót.

Roland Garros
Miomir Kecmanović
Fucsovics Márton
Dušan Lajović
Györe László
Janko Tipsarević

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.