Ugrás a tartalomra
sr.wikipedia.org/si.robi

Györe László az első körben búcsúzott Montrealban

2019-08-05
21:22
2019-08-05
21:30
Forrás
Pannon RTV
A zentai teniszező két szettben 6:2, 7:6-ra kapott ki chilei ellenfelétől a Rogers Cup első fordulójában.

A zentai teniszező rosszul kezdte a mérkőzését a 6,3 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás tenisztornán. Christian Garin már Györe első adogatását elvette, majd pedig simán hozta a sajátját. A 2:0-ás állás után a szerbiai teniszező próbált visszatérni a mérkőzésbe, de chilei ellenfele magabiztosan adogatott és 37 perc játék után 6:2-re nyerte az első szettet. A második játékrész sokkal kiegyenlítettebb küzdelmet hozott. Györének 6:5-ös állásnál még szettlabdája is volt, de ezt Garin hárította és kiegyenlített. A tie-breakben a chilei azonnal elhúzott, három pontot szerzett zsinórban. Györe próbálkozásai eredménytelenek maradtak, nem tudta lefaragni hátrányát, a szettet 7:6-ra és ezzel a mérkőzést is Christian Garin nyerte.

Györe László

Most

22:35

A VIVE 25 éve

Nagy várakozás előzi meg a VIVE magyarnóták és csárdások fesztiváljának szeptember 26-ra és 27-re tervezett 25 éves jubileumi ünnepségét.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.