Ugrás a tartalomra

Györe László az első körben búcsúzott Montrealban

2019.08.05
21:22
2019.08.05
21:30
Forrás
Pannon RTV
A zentai teniszező két szettben 6:2, 7:6-ra kapott ki chilei ellenfelétől a Rogers Cup első fordulójában.

A zentai teniszező rosszul kezdte a mérkőzését a 6,3 millió dollár összdíjazású montreali keménypályás tenisztornán. Christian Garin már Györe első adogatását elvette, majd pedig simán hozta a sajátját. A 2:0-ás állás után a szerbiai teniszező próbált visszatérni a mérkőzésbe, de chilei ellenfele magabiztosan adogatott és 37 perc játék után 6:2-re nyerte az első szettet. A második játékrész sokkal kiegyenlítettebb küzdelmet hozott. Györének 6:5-ös állásnál még szettlabdája is volt, de ezt Garin hárította és kiegyenlített. A tie-breakben a chilei azonnal elhúzott, három pontot szerzett zsinórban. Györe próbálkozásai eredménytelenek maradtak, nem tudta lefaragni hátrányát, a szettet 7:6-ra és ezzel a mérkőzést is Christian Garin nyerte.

Györe László

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.