Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Leo Correa

Györe László kiesett a Sao Paulo-i tenisztornán

2019-03-02
23:43
2019-03-02
23:52
Forrás
Magyar Szó
Kiesett a zentai Györe László a Sao Paulo-i 250-es salakpályás ATP-tornán. Az elődöntőben az argentin Guido Pella bizonyult jobbnak.

Pella 7:6 (12:10), 7:6 (7:1) arányban felülmúlta a múlt héten riói tornagyőzelmet ünneplő zentait.

Rendkívül szoros első szettet játszottak a felek, a tie-breakben Pella ötödik játszmalabdáját használta ki. A folytatásban Györe sajnos nem tudta tartani magát, és rögtön elbukta saját adogatását, az argentin ellenfél ezt kihasználva gyorsan elhúzott 3:0-ra. A zentai teniszező 5:3-nál breakelt, majd kiegyenlített, és a második szettben is tie-breakre került sor. Az argentin végül pedig behúzta a győzelmet.

A vereség ellenére Györe előrelép a világranglistán, ráadásul a kanadai Félix Auger-Aliassimével együtt szabadkártyát kaptak az idei Indian Wells-i kemény pályás tenisztornára, ahol a zentai játékos a világ legjobbjaival mérheti össze tudását. 

Györe László
Sao Paulo
tenisz

Most

06:50, Frissítve: 07:34

Határinfó

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.
23:22, Frissítve: 23:39

A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa

A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.
22:32, Frissítve: 22:40

Feltárják a waterlooi csatamező kórházát

A waterlooi csatamező tábori kórházát az európai szövetséges csapatokat vezető wellingtoni herceg hozott létre Mont-St-Jeanban. Feltételezik, hogy legalább hatezer sebesültet láttak el itt.

Népszerű