Ugrás a tartalomra

Györe László kiesett a Sao Paulo-i tenisztornán

2019.03.02
23:43
2024.03.19
08:44
Forrás
Magyar Szó
Kiesett a zentai Györe László a Sao Paulo-i 250-es salakpályás ATP-tornán. Az elődöntőben az argentin Guido Pella bizonyult jobbnak.

Pella 7:6 (12:10), 7:6 (7:1) arányban felülmúlta a múlt héten riói tornagyőzelmet ünneplő zentait.

Rendkívül szoros első szettet játszottak a felek, a tie-breakben Pella ötödik játszmalabdáját használta ki. A folytatásban Györe sajnos nem tudta tartani magát, és rögtön elbukta saját adogatását, az argentin ellenfél ezt kihasználva gyorsan elhúzott 3:0-ra. A zentai teniszező 5:3-nál breakelt, majd kiegyenlített, és a második szettben is tie-breakre került sor. Az argentin végül pedig behúzta a győzelmet.

A vereség ellenére Györe előrelép a világranglistán, ráadásul a kanadai Félix Auger-Aliassimével együtt szabadkártyát kaptak az idei Indian Wells-i kemény pályás tenisztornára, ahol a zentai játékos a világ legjobbjaival mérheti össze tudását. 

Györe László
Sao Paulo
tenisz

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.