Ugrás a tartalomra
pixabay/marijana1

Györe Lászlónak nem sikerült bejutnia a kitzbüheli 250-es ATP-torna döntőjébe

2020-09-12
16:30
2020-09-12
16:39
Forrás
Szerbiai RTV
A zentai sportoló 4:6, 6:3, 7:6-os vereséget szenvedett a német Yannick Hanfmanntól.

Györe jól kezdte a meccset, megnyerte az első játszmát, a második szettben azonban a világranglista 118. helyén álló német volt a jobb.

A harmadik játékrészben fej-fej mellett haladtak a játékosok, így rövidítésre került sor, amelyben Györe két meccslabdát is hárítani tudott, a harmadikat viszont már kihasználta német ellenfele, így ő jutott a torna döntőjébe.

Györe László
teniszező
ATP-torna
vereség

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.