Ugrás a tartalomra
sr.wikipedia.org/si.robi

Györe nagy ugrása

2020-10-19
11:53
2020-10-19
12:05
Forrás
Szerbiai RTV
Györe László a szardíniai salakpályás férfi tenisztornán elért diadal után 21 helyet ugrott előre, most 53. a világranglistán.

Novak Đoković 11.740 pontjával továbbra is első az ATP világranglistán.

Dušan Lajović jelenleg a 25. pozíciót foglalja el.

Filip Krajinović megőrizte 30. helyét, Miomir Kecmanović pedig a jelenlegi rangsor szerint a világ 39. legjobb teniszezője.

Ami az élvonalat illeti, Đoković után a spanyol Rafael Nadal a második, őt követi az osztrák Dominic Thiem, a svájci Roger Federer valamint ötödikként a görög Sztéfanosz Cicipász.

Györe László
Novak Đoković
tenisz
ATP
világranglista

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.