Ugrás a tartalomra

Györe nyert, Đoković kiesett

2022.04.12
18:48
Forrás
Pannon RTV
Óriási meglepetésre már a startnál kiesett a Monte Carlóban zajló tenisztornáról Novak Đoković.

A szerb világelsőt Alejandro Davidovich Fokina győzte le 2:1 arányban. A spanyol játékos az első szettet 6:3 hozta, majd a másodikban Đoković nagyot küzdve rövidítésben tudott nyerni, de a harmadik szettben ismét Fokina percei jöttek és 6:1-es eredménnyel búcsúztatta a szerb teniszezőt. Györe László viszont sikeresen vette az első kört. A zentai játékos 2:1-re nyert a francia Maxime Cressy ellen.

Novak Đoković
Györe László
tenisz
Monte Carlo

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.