Ugrás a tartalomra

Györe nyert, Krajinović és Kecmanović kikapott

2023.01.17
07:25
2023.01.17
11:06
Forrás
Szerbiai RTV
Györe László bejutott az Australian Open második fordulójába. A zentai teniszező 3:1-re győzte le a belga Zizou Bergset több mint két és fél órás csatában.

Györe jól kezdte a találkozót, és nagyon kiegyenlített játékban megszerezte a vezetést, de Bergs azonnal visszavágott és egyenlített. A harmadik szettben Györének sikerül fordítani, és gyakorlatilag eldönteni a meccset, mert a folytatásban Bergsnek nem sikerült visszatérnie az összecsapásba, és a zentai teniszező nyert. Györének ez pályafutása első győzelme Melbourne-ben, miután előzőleg már az első körben mindig kikapott. Következő ellenfele a 27. helyen kiemelt, bolgár Grigor Dimitrov lesz, aki 7:6, 7:5, 6:2-re nyert az orosz Aszlan Karatszev ellen. A nagy hőség miatt a többi nyílt pályás mérkőzést törölték.

Nem indult jól a mai nap a szerb teniszezőknek az Australian Open 1. fordulójában. Filip Krajinović három szettben, 6:2, 6:3, 6:4-re kapott ki a 9. kiemelt dán Holger Rune ellen. Miomir Kecmanović megszakított meccse is vereséggel ért véget. A chilei Nicolas Jarry ütötte ki őt három szettben, 6:3, 6:4, 7:6-ra.

Györe László
Australian Open

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.