Ugrás a tartalomra

Györe továbbjutott Budapesten

2019.04.23
20:41
Forrás
MTI
Györe László bejutott a második fordulóba az 586 140 euró összdíjazású budapesti férfi salakpályás tenisztornán.

A világranglistán 33. vajdasági magyar játékos kedden a 78. helyen álló lett Ernests Gulbisszel találkozott, aki 2014-ben még a top 10-ben szerepelt. A rendkívül stabilan ütő Györe - a viadal ötödik kiemeltje - egy-egy korai bréket követően 4:4-nél vette el ismét riválisa adogatását, majd magabiztosan hozta a szettet. A folytatásban a zentai teniszező ismét lépéselőnybe került, csakhogy Gulbis visszazárkózott, aki a játszmát lezáró rövidítést két meccslabdát hárítva nyerte. Az utolsó felvonásban hatalmas küzdelem zajlott a pályán, az újabb tie-breaket viszont Györe nyerte. Az összecsapás három órán át tartott. 

Györe László
tenisz
Budapest

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.