Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Győzedelmeskedett a Real Madrid a Barcelona felett

2020-10-24
19:30
2020-10-24
19:44
Forrás
nemzetisport.hu
Már az első percekben aktívan futballoztak a csapatok, így nem is kellett sokáig várni az első gólra.

Az ötödik percben Federico Valverdének sikerült kapuba találnia. Mindössze néhány perc múlva a Bercelonát erősítő Ansu Fati egyenlített. A második játékrészben Sergio Ramos tizenegyesével ismét átvette a vezetést a Real Madrid csapata, majd a 90. percben Luka Modrić a hálóba rúgta a mérkőzés utolsó találatát. Ezzel a fővárosiak nyerték a rangadót 3:1-re.

Real Madrid
Barcelona
futball
labdarúgó
Sergio Ramos
Federico Valverde
Ansu Fati
Luka Modrić

Most

22:06, Frissítve: 23:17

Ferencváros-Barcelona 0-3

Az FC Barcelona 3-0-ra legyőzte a budapesti Puskás Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a G-csoportot.
21:51, Frissítve: 21:59

Felére csökken a bérleti díj Belgrádban

Decemberben és januárban a bérleti díj felét kell majd fizetniük azoknak a belgrádi vendéglátóipari egységeknek, amelyek a város tulajdonában lévő üzlethelyiségekben működtetik vállalkozásukat – jelentette ki a szerb főváros alpolgármestere.
20:44, Frissítve: 20:54

Online nyílt nap a Kosztolányiban

A bemutatkozást mindenki megtekintheti, aki csütörtökön, december 3-án csatlakozik a Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium Facebook-oldalán meghirdetett eseményhez.
18:41

WHO: Otthon is viseljünk maszkot!

Otthon is javasolt a védőmaszk viselése a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, amikor az emberek vendégeket fogadnak, és nem tartható a szükséges távolság - figyelmeztet az Egészségügyi Világszervezet.
17:16, Frissítve: 21:20

A beutazókat is érinti a várható osztrák szigorítás

December hetedikétől több járványügyi szabályozás is módosul Ausztriában. Egyes esetekben oldanak a korlátozásokon, míg más esetekben szigorítás várható, amennyiben a kormány dönt róla. A szigorítás egyebek között a beutazókat is érinti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.