Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Győzedelmeskedett a Real Madrid a Barcelona felett

2020-10-24
19:30
2020-10-24
19:44
Forrás
nemzetisport.hu
Már az első percekben aktívan futballoztak a csapatok, így nem is kellett sokáig várni az első gólra.
Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Az ötödik percben Federico Valverdének sikerült kapuba találnia. Mindössze néhány perc múlva a Bercelonát erősítő Ansu Fati egyenlített. A második játékrészben Sergio Ramos tizenegyesével ismét átvette a vezetést a Real Madrid csapata, majd a 90. percben Luka Modrić a hálóba rúgta a mérkőzés utolsó találatát. Ezzel a fővárosiak nyerték a rangadót 3:1-re.

Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
Real Madrid
Barcelona
futball
labdarúgó
Sergio Ramos
Federico Valverde
Ansu Fati
Luka Modrić

Most

12:20, Frissítve: 12:35

Orbán: Közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk

Szükséges a konzultáció folytatása, mert közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk, hány lépésben, hány fokozatban, a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljunk - mondta a magyar miniszterelnök, aki a leendő támogatásokról is szólt.
12:08, Frissítve: 12:28

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Népszerű

Újabb szigorítások hétvégére

Döntött a szerbiai válságtörzs, szigorítások várnak ránk a hétvégén a koronavírus gyors terjedése miatt. Szombat déltől hétfő reggel 6 óráig csaknem minden bezár az országban. Az új intézkedéseket a Szerb Kormány is jóváhagyta.