Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

A győzelemért utazott a TSC Nišbe - összejött

2022.07.31
20:51
2022.07.31
21:12
Forrás
srbijasport
A topolyai csapat 3 gólt adott idegenben, közben egyet sem kapott.

Három pont begyűjtéséért utaztak Nišbe a tоpolyaiak. A TSC-nek a meccs előtt egy győzelem és két döntetlen volt a mérlege a legrangosabb szerbiai bajnokságban, a találkozót követően már két diadalt jegyeznek. Közben a Radnički teljesítménye a Szuperligában a meccs előtt egy döntetlen és egy vereség volt, ez utóbbi kettőre emelkedett a topolyaiak látogatása után.

Az első gól a második félidő elején, a meccs 46-ik percében esett, Jug Stanojevnek köszönhetően szerezte meg a vezetést a TSC. A topolyaiaknak a 76-ik percben sikerült növelniük az előnyüket, akkor Stefan Vukić talált a nišiek kapujába. A meccs lefújása előtt újabb gól született. Josip Ćalušić állította be a 0:3-as végeredményt.

Žarko Lazetić együttese négy forduló után 8 pontot gyűjtve továbbra is veretlen és az élmezőnyben foglal helyet. A TSC a következő fordulóban a Novi Pazar együttesét fogadja.

TSC
Radnički

Most

18:43, Frissítve: 18:49

Újabb lövöldözés a makkhetesi erdőben

Ismét lövöldözés volt a Szabadka melletti makkhetesi erdőben. Ezúttal is az afgán embercsempészek nyitottak tüzet - mondták el a helyszíni tudósítónknak azok az illegális bevándorlók, akik csoportosan menekültek ki az erdőből.
18:33

Húszéves a Vajdaság Erdői Közvállalat

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte a Vajdaság Erdői Közvállalat Újvidéken. Az évfordulóról ünnepi díszülésen emlékeztek meg. Elismeréseket adtak át azoknak, akik az elmúlt két évtizedben hozzájárultak a közvállalat sikeres működéséhez.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.