Ugrás a tartalomra

A győzelemért utazott a TSC Nišbe - összejött

2022.07.31
20:51
2022.07.31
21:12
Forrás
srbijasport
A topolyai csapat 3 gólt adott idegenben, közben egyet sem kapott.

Három pont begyűjtéséért utaztak Nišbe a tоpolyaiak. A TSC-nek a meccs előtt egy győzelem és két döntetlen volt a mérlege a legrangosabb szerbiai bajnokságban, a találkozót követően már két diadalt jegyeznek. Közben a Radnički teljesítménye a Szuperligában a meccs előtt egy döntetlen és egy vereség volt, ez utóbbi kettőre emelkedett a topolyaiak látogatása után.

Az első gól a második félidő elején, a meccs 46-ik percében esett, Jug Stanojevnek köszönhetően szerezte meg a vezetést a TSC. A topolyaiaknak a 76-ik percben sikerült növelniük az előnyüket, akkor Stefan Vukić talált a nišiek kapujába. A meccs lefújása előtt újabb gól született. Josip Ćalušić állította be a 0:3-as végeredményt.

Žarko Lazetić együttese négy forduló után 8 pontot gyűjtve továbbra is veretlen és az élmezőnyben foglal helyet. A TSC a következő fordulóban a Novi Pazar együttesét fogadja.

TSC
Radnički

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.