Ugrás a tartalomra
Bajnokok Ligája - logo
Flickr

Győzelemmel indítottak a Spartacus és a Ferencváros női labdarúgói

2019-08-08
12:24
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Spartacus és a budapesti Ferencváros női labdarúgói is győzelemmel rajtoltak a Bajnokok Ligája selejtezőcsoportjában.

A szabadkai lányok Vajda Orsolyával a kezdőcsapatban 12:0-ra kiütötték a moldovai bajnok Agarista-SS Anenii Noi csapatát, a Fradi pedig a selejtezőcsoport házigazdáját, a Slovan Bratislavát verte 3:1 arányban.

A Spartacus holnap a szlovák bajnokkal, a Ferencváros hölgyei pedig a moldovai együttessel vívnak meg. A négy csapatos selejtezőcsoportból csak az első helyezett együttes jut fel a női Bajnokok Ligája főtáblájára, erről valószínűleg a keddi Spartacus - Ferencváros mérkőzés dönt majd.

Spartacus
Ferencváros
Szerbia
Szabadka
Magyarország
Ferencváros
labdarúgás
Bajnokok Ligája
selejtező

Most

16:50, Frissítve: 16:57

A NIS vitte el a fődíjat

A NIS vitte el a fődíjat a 100 legnagyobb Szerbiában elnevezésű rendezvényen. A Kőolajipari Társaság a 2018-ban megvalósított bevételei alapján lett a legjobb a nagyvállalatok körében.
16:31, Frissítve: 16:44

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban
16:10, Frissítve: 16:27

Újra megbüntette az UEFA a Crvena zvezdát

Az Európai Labdarúgó-szövetség azért indított eljárást a szerbiai csapat ellen, mert biztonsági hiányosságok mutatkoztak a svájci Young Boys elleni BL-selejtező lebonyolításakor.

Népszerű