Ugrás a tartalomra
Bajnokok Ligája - logo
Flickr

Győzelemmel indítottak a Spartacus és a Ferencváros női labdarúgói

2019-08-08
12:24
2020-02-10
19:08
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Spartacus és a budapesti Ferencváros női labdarúgói is győzelemmel rajtoltak a Bajnokok Ligája selejtezőcsoportjában.

A szabadkai lányok Vajda Orsolyával a kezdőcsapatban 12:0-ra kiütötték a moldovai bajnok Agarista-SS Anenii Noi csapatát, a Fradi pedig a selejtezőcsoport házigazdáját, a Slovan Bratislavát verte 3:1 arányban.

A Spartacus holnap a szlovák bajnokkal, a Ferencváros hölgyei pedig a moldovai együttessel vívnak meg. A négy csapatos selejtezőcsoportból csak az első helyezett együttes jut fel a női Bajnokok Ligája főtáblájára, erről valószínűleg a keddi Spartacus - Ferencváros mérkőzés dönt majd.

Spartacus
Ferencváros
Ferencváros
labdarúgás
Bajnokok Ligája
selejtező
Szabadka

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.