Ugrás a tartalomra

Győzelemmel kezdett a TSC a Szuperligában

2022.07.09
22:02
2022.07.10
16:49
Forrás
Pannon RTV
4:1-re nyert a TSC Belgrádban a Čukarički labdarúgócsapata ellen a szerb Szuperliga első fordulójában.

A topolyaiak már az első félidőben megszerezték a vezetést Antonić góljával. A fordulást követő első percekben a Čukaričkinak sikerült egyenlítenie. A topolyaiak azonban nem hagyták magukat. A TSC az 55. percben Stojić lévén ismét megszerezte a vezetést. Hat perccel később már kétgólos volt a vendég együttes előnye, mivel Banjac megszerezte csapata harmadik találatát. Ezt követően a Čukarički megpróbálta átvenni a kezdeményezést, több támadást vezettek, mint ellenfelük, de azokból nem sikerült gólt szerezniük.

A mérkőzés 4:1-es végeredményét Stanojlović hosszabbításban szerzett találata állította be.

Žarko Lazetić csapata a következő fordulóban az ivanjicai Javorral játszik majd.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója szerint egy komoly együttest győztek le a topolyai fiúk: „Egy nehéz első 20 percet követően kinyílt a csapat. Elkezdtünk játszani, és úgy érzem, hogy az akciók, a gólok, amiket lőttünk, az egész csapatnak a kinézete nagyon pozitív számunkra. Fontos volt az első győzelem, mert az első négy fordulóból hármat idegenben játszunk. Innen három ponttal távozva nyugodtabban várjuk a Javor csapatát és szeretnénk megismételni ezt a pozitív eredményt.”

TSC
Čukarički
labdarúgás
szerb Szuperliga

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.