Ugrás a tartalomra

Győzelemmel kezdtek a magyarok a Stevan Vilotić Ćele Emléktornán

2019.09.06
23:07
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
Győzelemmel kezdte a magyar U19-es labdarúgó válogatott a Vajdaságban zajló Stevan Vilotić Ćele Emléktornát. A négycsapatos torna nyitányán a magyarok Montenegró együttesét verték 2:0-ra.

Az első 10 percben nehezen indult a játék, utána egyre jobban belelendült a magyar csapat. A 15. percben megszerezték az első gólt, amit egy újabb követett a 30. percben. A találkozó mindkét gólja Beke Péter csatár érdeme volt, aki a következőket nyilatkoozta: „Szerintem egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, sikeresen tudtunk győzni 2:0-ra, hála az égnek. Amit az edző kért tőlünk, azt be tudtuk teljesíteni.”

A góllövő Beke Péter szerint nemzetközi szinten nincs könnyű ellenfél, Montenegró csapata nagyon jó játékstílust képvisel, így alaposan fel kellett készülniük a meccsre.

Ásványi Balázs kapus szerint nincs idő az ünneplésre, hiszen újabb fontos mérkőzés áll a magyar csapat előtt: „Biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, hiszen Szerbia ad otthont ennek a tornának. Ugyanúgy kell készülni, mint az összes mérkőzésre és akkor sikeresek tudunk lenni.”

A második félidőben ugyan nem született gól, de mindkét csapatnak voltak jó helyzetei. Bene Ferenc, szövetségi edző, Magyarország: „Többnyire elégedett vagyok a csapattal, jól futballoztunk. Betartottuk azokat az alapelveket, amiket eddig gyakoroltunk már több mint egy éve. Egy kicsivel nagyobb pontosság kell a befejezéseknél és picivel nagyobb koncentráció hátul, így talán még eredményesebbek lehetünk.”

A magyar csapat legközelebb a házigazda Szerbiával csap össze. A találkozóra vasárnap kerül sor Zentán.

Stevan Vilotic - Cele
emléktorna
magyar
Montenegró
labdarúgó

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.