Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Győzelemre számít a topolyai TSC

2018-10-25
14:21
2018-10-25
16:49
Forrás
Pannon RTV
A TSC labdarúgó csapata a Szerb Első Liga pénteki játéknapján a tabella alsóházában tanyázó Novi Pazar együttesével mérkőzik meg Zentán.

Az előző mérkőzésen a topolyai csapat 2:2-es döntetlent játszott vendégként a kragujevaci Radnički csapatával. Szabó Zoltán, a TSC edzője elmondta, annak ellenére, hogy két játékosuk sérüléseket szenvedett és nem játszhat, reménykednek a pontszerzésben.

Szabó Zoltán, edző, TSC, Topolya: „Én azt mondanám, hogy a mi hibáinkból nem tudtunk nyerni Kragujevacon. Tényleg 2:0 után meg kellett volna tartani a győzelmet, de sajnos nem sikerült, hát azért van most ez a mérkőzés, hogy kijavítsuk a hibákat és győzelemmel fogadjuk a szurkolóinkat.”

Topolya
TSC
labdarúgó
Szabó Zoltán

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.