Ugrás a tartalomra

Győzelmet zsebelt be a TSC a Proleter ellen

2021.04.02
20:18
2021.04.03
15:57
Forrás
Pannon RTV
Győzelemmel tért vissza a TSC labdarúgócsapata a válogatott mérkőzések miatti bajnoki pihenőt követően. 2:0-ra nyertek a topolyaiak az újvidéki Proleter ellen hazai pályán a szerbiai Szuperliga 29. fordulójában.

A TSC már a 6. percben emberelőnybe került, amikor a bíró a vendégek soraiból kiállította Kovačevićet. A hazaiak nyomása a 33. percben érett góllá, ekkor Banjac volt eredményes. A második félidőben is csak egy gól született. A topolyaiakat erősítő Lukić a 89. percben vette be az újvidékiek kapuját.

A 45 pontot gyűjtő TSC az 5. helyen áll a szerbiai labdarúgó Szuperligában.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója: Tanulni kell azért a mai mérkőzésből, szerintem egy kicsit gyorsabb játékkal, ha gyorsabban játszottunk volna, gyorsabban járattuk volna a labdát, akkor sokkal könnyebben, sokkal gyorsabban megjött volna a második gól is. Vártunk a végéig és ugyanúgy az ellenfél játékosainak is tudok gratulálni, mert nekik is megvoltak a helyzeteik. Valahogy úgy érzem, hogy a tapasztalat, mivel náluk sok a fiatal játékos, részünkről a tapasztalat az, ami a végén hozta ezt a győzelmet.”

TSC
Proleter
labdarúgás
foci
Szuperliga

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.