Ugrás a tartalomra

Győzött a Crvena Zvezda

2017.12.08
00:03
2024.03.19
08:37
Forrás
Szerbiai RTV, MTI
A belgrádi piros-fehérek 1:0-ra nyertek a Köln ellen, és ezzel negyed évszázadnyi kihagyást követően most először túlélik a telet az európai foci porondján.

A győztes gólt Slavoljub Srnić rúgta a hazai pályán játszott mérközés 22. percében. A Crvena zvezda a csoport második helyén végzett kilenc ponttal, a Köln harmadik hat ponttal.

Az Arsenal fölényes győzelmet aratott Londonban. 6:0-ra verte a BATE Boriszov csapatát, és ezzel megerősítette elsőségét a H csoportban. Összesen 13 pontot szerzett, míg a BATE Boriszov utolsó a táblázaton öt ponttal.

Három magyar érdekeltségű csapat van a labdarúgó Európa Liga 32-es mezőnyében, a Kádár Tamást foglalkoztató ukrán Dinamo Kijev, a Kleinheisler Lászlót soraiban tudó kazah FC Asztana és az RB Leipzig, melynek kapuját Gulácsi Péter védi.

A következő kör párosítását hétfőn Nyonban sorsolják ki. A legjobb tizenhat közé jutásért zajló párharcok első felvonásaira február 15-én, a visszavágókra egy héttel később kerül sor.

Crvena zvezda
labdarúgó
Európa Liga
Köln
Arsenal
BATE Borisov

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.