Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Ariel Schalit

Győzött Đoković Tel-Avivban

2022.09.30
07:04
2022.09.30
07:32
Forrás
Szerbiai RTV
Novak Đoković 2:0-ra legyőzte a spanyol Pablo Andujart a tel-avivi 250-es keménypályás férfi ATP-torna második fordulójában.

A legjobb szerb teniszezőnek 86 perc elég volt ahhoz, hogy legyőzze a spanyol veteránt, így a kanadai Vasek Pospisil ellen lép pályára a negyeddöntőben. Đoković 81 nap után tért vissza győzelemmel az ATP tornákra, bár londoni Laver-kupán játszott, ahol Roger Federer búcsúzott a profi tenisztől, minden idők egyik legnagyobb játékosa a wimbledoni bajnoki címe óta nem játszott hivatalos meccset. A 250-es sorozat tel-avivi verseny 950 ezer dollár összdíjazású.

Novak Đoković
tenisz

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű