Ugrás a tartalomra

Győzött a Fradi, mégpedig olyen eredménnyel, hogy a visszavágó nem okozhat fejfájást

2022.08.18
20:32
2022.08.18
21:02
Forrás
MTI
A párharc győztese a második számú európai kupasorozat, míg a vesztese a Konferencia-liga csoportkörében szerepelhet ősszel.

A Ferencváros 4-0-ra legyőzte csütörtökön az ír Shamrock Rovers csapatát a labdarúgó Európa-liga-selejtező negyedik, utolsó fordulójának első mérkőzésén. A magyar bajnok a várakozásoknak megfelelően az első perctől magához ragadta a kezdeményezést. Bár a vendég játékosok fizikailag erősebb felépítésűek voltak, sebességben messze elmaradtak a hazai futballistáktól, akik ezt kihasználva vezették a veszélyes támadásaikat. A Ferencváros már a 13. percben vezetést szerzett az argentin Carlos Auzqui révén, a szünet előtt pedig Adama Traoré növelte az előnyt. Utóbbi rögtön a fordulás után is betalált. A folytatásban sem változott a játék képe, nem volt egy súlycsoportban a két gárda. A végeredményt a bosnyák Eldar Ćivić állította be.

A visszavágót egy hét múlva Dublinban rendezik.

Fradi
Ferencváros
Európa-liga

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.