Ugrás a tartalomra

Győzött a Liverpool és a Napoli

2019.12.10
21:18
Forrás
Pannon RTV
A Bajnokok Ligája utolsó csoportkörének délutáni mérkőzésein nem született meglepetés a Napoli hazai pályán győzte le a Genk együttesét, míg a Liverpool idegenben bizonyult jobbnak a Salzburgnál.

A Napoli már korán megszerezte a vezetést. Milik egy védelmi hibát kihasználva szerezte meg csapata első találatát. A lengyel csatár itt nem állt meg a Genk ellen, az első félidőben még kétszer vette be Vandevoordt kapuját. A második félidő már csak formalitás volt az olasz együttes számára. A 4:0-ás végeredményt a 75 percben Dries Mertens állította be. A belga csatár büntetőből volt eredményes.

A másik délutáni mérkőzésen a Salzburg egy győzelemmel ki is ejthette volna a Liverpoolt. Az osztrák házigazdák erősen kezdtek és kiegyenlített volt az első félidő. Gólt egyik csapatnak sem sikerült szereznie. A második játékrészben azonban az angolok átvették az irányítást. Az 57. percben Keita szerezte meg csapatának a vezetést. A Liverpool egy perccel később Salah találatával már 2:0-ra vezetett.

A mai eredmények tükrében a Bajnokok Ligája E csoportjából a Liverpool és a Napoli jutott tovább. A Salzburg pedig az Európa-ligában folytathatja majd tavaszra a nemzetközi szereplést.

Bajnokok Ligája
Liverpool

Most

08:07, Frissítve: 08:52

Napos, de hűvös idő

A 0 és 2 fok közötti délelőtti értékek után, a délután folyamán 11 fokig is felmelegedhet a levegő.

Népszerű

Álommunka, álombér?

Egyetlen napot sem kell várniuk, hogy munkát kapjanak, a fizetésük pedig több mint 200 ezer dinár is lehet. A felmérések szerint jelenleg a gépészmérnökök a legkeresettebbek a szerbiai munkaerőpiacon.