Ugrás a tartalomra

Győzött a TSC, 5. helyen a Szuperligában a Topolya

2021.02.22
18:58
2021.02.22
23:25
Forrás
Pannon RTV
Magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott Zentán a TSC. A kék-fehérek a szerbiai Szuperliga 23. fordulójában a palánkai Bácskát fogadták.

Bár a vendégek már a hatodik percben szerették volna bevenni a topolyai csapat kapuját, Filipović éber volt, és hárította a lövést. Ezt követően a kék-fehérek a 17. percben alakítottak ki komolyabb helyzetet, amelyet végül a 18. percben Stanojev váltott gólra. Az első játékidő végén Zec duplázott: először a 40., majd a 41. percben is betalált, így az első félidő 3-0-s eredménnyel ért véget. A pihenőt követően, bár helyzetekből nem volt hiány, egyik együttes sem tudott gólt lőni, így a végére maradt a 3-0-s végeredmény. A TSC csapata a tavaszi szezon első négy fordulójában egyszer sem kapott gólt, és jelenleg a tabella 5. helyén áll.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója: „Megnyertünk egy olyan mérkőzést, amelybe úgy mentünk bele, hogy azt vártuk, hogy nehéz lesz, vagyis nehezebb. Egy hasonló játékerőt képező csapat ellen már játszottunk hazai pályán, a Rad ellen, és csak 0-0-t sikerült elérnünk. Ez miatt volt ez az elővigyázatosság. Amint láttuk, az ellenfél csapata, a Bácska akart játszani, ami nekünk megfelel, és azt mondom, hogy ez volt nekik a vesztük. Ahogy az első félidőben kitámadtak, kijöttek, több alkalommal is sikerült a védelmüket áttörni, és ami nagyon fontos számunkra, hogy azokat a helyzeteket, amik adódtak, ezeket ki is használtuk, és a végén egy rutinos győzelmet arattunk, aminek nagyon örülünk.”

TSC
foci
futball
Palánka

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.