Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Győzött a TSC, 5. helyen a Szuperligában a Topolya

2021-02-22
18:58
2021-02-22
23:25
Forrás
Pannon RTV
Magabiztos, 3-0-ás győzelmet aratott Zentán a TSC. A kék-fehérek a szerbiai Szuperliga 23. fordulójában a palánkai Bácskát fogadták.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Bár a vendégek már a hatodik percben szerették volna bevenni a topolyai csapat kapuját, Filipović éber volt, és hárította a lövést. Ezt követően a kék-fehérek a 17. percben alakítottak ki komolyabb helyzetet, amelyet végül a 18. percben Stanojev váltott gólra. Az első játékidő végén Zec duplázott: először a 40., majd a 41. percben is betalált, így az első félidő 3-0-s eredménnyel ért véget. A pihenőt követően, bár helyzetekből nem volt hiány, egyik együttes sem tudott gólt lőni, így a végére maradt a 3-0-s végeredmény. A TSC csapata a tavaszi szezon első négy fordulójában egyszer sem kapott gólt, és jelenleg a tabella 5. helyén áll.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója: „Megnyertünk egy olyan mérkőzést, amelybe úgy mentünk bele, hogy azt vártuk, hogy nehéz lesz, vagyis nehezebb. Egy hasonló játékerőt képező csapat ellen már játszottunk hazai pályán, a Rad ellen, és csak 0-0-t sikerült elérnünk. Ez miatt volt ez az elővigyázatosság. Amint láttuk, az ellenfél csapata, a Bácska akart játszani, ami nekünk megfelel, és azt mondom, hogy ez volt nekik a vesztük. Ahogy az első félidőben kitámadtak, kijöttek, több alkalommal is sikerült a védelmüket áttörni, és ami nagyon fontos számunkra, hogy azokat a helyzeteket, amik adódtak, ezeket ki is használtuk, és a végén egy rutinos győzelmet arattunk, aminek nagyon örülünk.”

TSC
foci
futball
Palánka

Most

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.