Ugrás a tartalomra

Győzött a Vojvodina a Spartacus ellen

2021.03.12
13:08
Forrás
subotica.com
2:1-re győzött a Vojvodina csapata a szabadkai Spartacus labdarúgói ellen, így az észak-bácskai együttes kiesett a Szerb Kupából.

A városi stadionban megrendezett meccs nagy harcot hozott, a gól nélküli első félidő után, a másodikban három találat is született: a vezetést a Vojvodina szerezte meg: Čović az 58. percben volt eredményes. Erre még volt válasza a szabadkaiaknak, ugyanis Šimura két perc múlva betalált. Az eredményjelző mindössze 9 percig állt 1:1-en, ugyanis Bojić a 69. percben beállította a 2:1-es végeredményt. A Spartacus a meccs végéig már hiába támadott, az eredmény nem változott, és a Vojvodina jutott tovább.

labdarúgás
szerb kupa
Spartacus
Vojvodina

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.