Ugrás a tartalomra
Tanjug/Ville Vuorinen/Lehtikuva/AP

Győztek a Sasok Espooban

2020-11-30
20:42
2020-11-30
21:18
Forrás
Szerbiai RTV
75:66-ra nyert a szerb kosárlabda-válogatott a finnek ellen az Európa-bajnokság 4. selejtezőkörében.

A Sasoknak nevezett szerb csapat már az első negyedben egy tízpontos előnyt szerzett, amit többé kevésbé meg is tartottak a meccs végéig. A finnek ugyan feljöttek egy ötpontos különbségre az utolsó negyedre, a szerbek azonban megtartották előnyüket, és győzelemre vitték a mérkőzést Espoo városában.

A kvalifikáció februárban folytatódik, Szerbia Grúzia, majd pedig Svájc ellen játszik. Most a grúzok az elsők 8 ponttal, őket követik a szerbek 6-tal, és 5-5 ponttal jönnek a finnek és a svájciak.

A magyar válogatott a selejtezőkben ma nem lép pályára, ugyanis a koronavírus-fertőzések miatt elmarad a Szlovénia elleni mérkőzésük.

Szerbia
kosárlabda
Espoo
Finnország
szerb
finn
Európa-bajnokság
selejtező

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.