Ugrás a tartalomra

A háborús helyzet ellenére is Örményországba utazik a Crvena zvezda

2020.09.29
16:00
2020.09.29
16:05
Forrás
Szerbiai RTV
Háború ide vagy oda, Örményországban játszik október elsején a Crvena zvezda labdarúgócsapata az Európa-liga utolsó selejtezőkörében.

Korábban olyan hírek is felmerültek, hogy semleges pályán, egy másik országban rendezik meg az örmény Ararat elleni mérkőzést, végül azonban az UEFA úgy döntött, hogy mégis Jereván ad otthont az összecsapásnak. 

Az Ararat és a Crvena zvezda csütörtökön délután 4 órakor mérkőzik meg az Európa-liga főtáblára jutásáért. 

Crvena zvezda
foci
futball
Örményország
Európa-liga
selejtező
Jerevan
Ararat
UEFA

Most

15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.