Ugrás a tartalomra

Halep és Williams játssza a női döntőt Wimbledonban

2019.07.11
16:56
2024.03.19
08:47
Forrás
MTI
A román Simona Halep pályafutása során először bejutott a döntőbe a wimbledoni teniszbajnokságon, miután a csütörtöki elődöntőben két sima játszmában legyőzte az ukrán Jelina Szvitolinát.

Foto: Tanjug/AP Photo/Tim Ireland

A hetedik helyen kiemelt volt világelső végig jobban játszott az élete első Grand Slam-elődöntőjében szereplő riválisnál, az első szettben csak egy, a másodikban három gémet veszített. A meccs 1 óra 14 percig tartott.

A 27 éves Halepnek - aki eddig egy GS-tornát nyert, tavaly, a Roland Garroson győzött - a hétszeres wimbledoni bajnok amerikai Serena Williams lesz az ellenfele, mivel az amerikai világklasszis két szettben búcsúztatta a cseh Barbora Strycovát.

A döntő mérkőzés szombaton 15 órakor kezdődik.

Simona Halep
Wimbledon

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.