Ugrás a tartalomra

Hamilton marad a Mercedesnél

2021.02.08
17:49
2021.02.08
18:03
Forrás
MTI
A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton aláírta új szerződését a Mercedes istállónál, a megállapodás pedig a 2021-es Forma-1-es idényre szól.

A konstruktőrök között vb-címvédő csapat hétfőn közleményben számolt be az egyezségről. A 36 éves Hamilton a hét vb-trófeájából hatot a Mercedesszel nyert, melyhez 2013-ban, a legendás hétszeres világbajnok Michael Schumacher utódjaként igazolt. Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke azt mondta, abban végig egyetértettek Hamiltonnal, hogy mindkét fél meg akarja hosszabbítani a szerződést, a pandémia miatt átalakult tavalyi esztendő nyomán azonban a tárgyalási folyamat hosszabb ideig tartott. A The Sun arról ír, hogy Hamilton új szerződése akár 40 millió fontot is hozhat a versenyző konyhájára. Az idei Formula–1-es szezon Bahreinben kezdődik majd március utolsó hétvégéjén. 

Lewis Hamilton
Mercedes
Forma-1

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.