Ugrás a tartalomra

Hamilton volt a leggyorsabb az Egyesült Államok Nagydíja pénteki szabadedzésein

2018.10.19
23:25
2024.03.19
08:42
Forrás
MTI
A világbajnoki éllovas Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíja pénteki szabadedzésein, Austinban.

A brit vb-címvédő - aki a hétvégén akár ötödször is világbajnok lehet - a részben esőben rendezett első tréningen viszonylag nagy fölénnyel bizonyult jobbnak csapattársánál, a másodikként záró finn Valtteri Bottasnál. A harmadik helyen a holland Max Verstappen végzett. A szintén négyszeres vb-győztes német Sebastian Vettel ötödikként zárta az első gyakorlást.

Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a második szabadedzésen is. Meglepetésre a francia Pierre Gasly zárt másodikként, a harmadik helyen a holland Max Verstappen végzett. Sebastian Vettel tizedik volt a második gyakorláson, amelynek első felében szakadt az eső, közel 45 percen át senki sem ment ki a pályára.

Forma-1
Hamilton
Egyesült Államok Nagydíja
Austin

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.