Ugrás a tartalomra
Hamilton
Tanjug/AP Photo/Darren Abate

Hamilton volt a leggyorsabb az Egyesült Államok Nagydíja pénteki szabadedzésein

2018-10-19
23:25
Forrás
MTI
A világbajnoki éllovas Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíja pénteki szabadedzésein, Austinban.

A brit vb-címvédő - aki a hétvégén akár ötödször is világbajnok lehet - a részben esőben rendezett első tréningen viszonylag nagy fölénnyel bizonyult jobbnak csapattársánál, a másodikként záró finn Valtteri Bottasnál. A harmadik helyen a holland Max Verstappen végzett. A szintén négyszeres vb-győztes német Sebastian Vettel ötödikként zárta az első gyakorlást.

Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a második szabadedzésen is. Meglepetésre a francia Pierre Gasly zárt másodikként, a harmadik helyen a holland Max Verstappen végzett. Sebastian Vettel tizedik volt a második gyakorláson, amelynek első felében szakadt az eső, közel 45 percen át senki sem ment ki a pályára.

Forma-1
Hamilton
Egyesült Államok Nagydíja
Austin

Most

10:38, Frissítve: 10:43

Utazási lehetőség középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség programjának célja, hogy a június 4-i Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából, a középiskolások egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.