Ugrás a tartalomra

Harcias meccsre számít a palánkaiak ellen a TSC kapusedzője

2021.02.20
13:31
2021.02.20
15:56
Forrás
Pannon RTV
Hétfőn játssza következő mérkőzését a szerb labdarúgó Szuperligában a TSC csapata. A 23. fordulóban a palánkai Bačka csapatát látják vendégül Zentán. A mérkőzés 15 órakor kezdődik.

Faragó Szilárd, a topolyaiak kapusedzője elmondta, ugyanúgy készülnek erre a meccsre is, mint az összes többire. Attól függetlenül, hogy a palánkaiak a táblázat második felében tanyáznak, nem szabad fél vállról venni az összecsapást.

„Elemeztük a játékukat, egy szervezett csapatról van szó, akik a játékuk alapján talán nem foglalják el a tabellán a reális helyüket. Úgyhogy mindenképpen nehéz mérkőzés lesz, valószínű, hogy a pálya talaja sem lesz majd a legjobb állapotban, tehát ez is megnehezíti majd a csapatok dolgát. Így valószínűleg nem is lesz olyan szép mérkőzés. Inkább harcias meccset várok.”

TSC
Palánka
Bačka
foci
futball
Faragó Szilárd

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.