Ugrás a tartalomra

Három pontot szerzett a Partizan Szabadkán

2023.02.19
19:38
Forrás
Szerbiai RTV, B92
A fekete-fehérek 2:1-re nyertek a Spartacus ellen a szerb labdarúgó Szuperliga 22. fordulójában.

A Partizan az első gólt a 41. percben szerezte Ricardo Gomesnek köszönhetően. A hazaiak az 54. percben egyenlítettek Stanić révén, de Gomes újabb találatával eldőlt a meccs sorsa.

A Partizan ezzel a győzelemmel meglépett a TSC-től, és már 4 pont különbség van köztük, míg a Crvena zvezdától már csak 11 ponttal van lemaradva. A fekete-fehérek jelenleg a másodikak a listán 49 ponttal, és a következő fordulóban a kragujevaci Radničkivel találkoznak.

A Spartacus sorozatban negyedik vereségét szenvedte el, 18 pontjuk van jelenleg. A következő körben Topolyára utaznak, ahol a TSC-vel mérkőznek meg.

Partizan
Spartacus
szerb labdarúgó Szuperliga

Most

07:32

Máris itt a nyár?

25 fokos meleg vár ránk ma. Szerbia egyes részein, például Nišben és Kragujevacon akár 27 fok is lehet. A meleg levegő Észak-Afrika felől érkezik a térségbe.
07:17, Frissítve: 07:41

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.