Ugrás a tartalomra
TANJUG/STARSPORTPHOTO/SRÐAN STEVANOVIC/nr

Hatalmas harcot vívott Đoković és Krajinović

2020-10-27
18:27
Forrás
Szerbiai RTV
Bejutott a bécsi tenisztorna második fordulójába Novak Đoković miután nagy csatában legyőzte honfitársát, Filip Krajinovićot.

A világelső szerb két szoros szettben, 7:6, 6:3-ra tudott nyerni zombori ellenfele ellen.

Đoković a következő fordulóban a horvát Borna Ćorić ellen lép pályára, és amennyiben nyer, akkor biztosan világelsőként zárja az idei évet.

Novak Đoković
Filip Krajinović
tenisz
Bécs

Most

14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.
13:43

A KKT 100 napja Óbecsén

Száz nap alatt öt ülést tartott az új összetételű községi képviselő-testület Óbecsén. Az eddigi munkát és a koalíciós együttműködést ma sajtótájékoztatón értékelte Kiss Igor, az óbecsei képviselő-testület elnöke.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.