Ugrás a tartalomra

Hatodik Délvidék Kupa – Kispályás Labdarúgó Torna (videó)

2016.06.04
16:15
Kispályás labdarúgó tornát tartottak Szabadkán
Kispályás labdarúgó tornát tartottak Szabadkán. Az idei Délvidék Kupán nyolc csapat mérkőzött meg. A Daniella Pékség csapata idén is sorozatosan lőtte a gólokat. A szabadkai csapat két éve címvédő a Délvidék Kupa Kispályás Labdarúgó Tornán. Bellér Zoltán, kapus, Daniella Pékség Csapata: „A csapat homogén, idősebb játékosokból áll össze, akik eleve nagy-fociznak, de mi közel tíz éve együtt játszunk, mint kis focicsapat. Számos alkalommal külföldön is képviseltük városunkat.” Az amatőr tornára több vajdasági településről is érkeztek csapatok. László Bálint, főszervező: „Először az volt a szándék, hogy csináljunk egy találkozót olyan csapatok számára is, akik nem professzionális szinten űzik sem a futsalt, sem a nagypályás labdarúgást. Vannak magyar és szerb csapatok is, de az a pozitívuma, hogy nagyon sok magyar fiatal ellátogat a rendezvényre.”



A küzdelmek két csoportban zajllottak. A körmérkőzések után az első két helyezett jutott az elődöntőkbe. A torna végén a helyezett csapatok mellett a legjobb kapus, a legjobb játékos és a gólkirály is serleget kapott.
Délvidék Kupa

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.