Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Hazaérkeztek a zentai kajakosok a törökországi edzőtáborból

2021.04.10
13:22
2021.04.10
15:43
Forrás
Pannon RTV
Ilyenkor szokásos felkészülését töltötte Törökországban a szerbiai kajakválogatott. A zentai Tiszavirág Kajak Klub színeiből két versenyző, akik országos szinten is a legjobbak között szerepelnek, hat hetet tölthetett el a külföldi edzőtáborban.
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Subotić Marko és Barta Éva is kerettagok, és elutaztak a törökországi edzőtáborba. A zentai kajakos hölgy a tavalyi évben bekerült a szerb olimpiai csapatba. Éva megterhelőnek érezte a több hetes tábort, de mint mondja, az edzők jól felépítették az edzéstervet.

Barta Éva, válogatott kajakos: „Napi három edzést csináltunk, két vizes edzést és egy kiegészítőt, ami lehetett futás vagy kondi. Szerdánként volt pihenő, tehát csak egy evezésünk volt és egy kiegészítőnk, délután pedig szabadok voltunk, valamint szombaton volt még egy hosszabb evezésünk.”

Kezd besűrűsödni a kajakosok programja, hiszen megkezdődött a szerbiai versenyszezon is.

Fehér Csaba, vezetőedző, Szerb Kajak-Kenu Szövetség: „Reménykedünk abban, hogy egy teljes szezon fog elindulni, ami azt takarja, hogy egy teljes versenysorozatot végig tudunk a hazai színekben és a nemzetközi porondon is versenyezni.”

Bár a versenyzők még csak most tértek vissza a külföldi táborból, hétfőn újra útra kelnek, ezúttal már Palánkán folytatják a készülődést a szezonra.

edzőtábor
Törökország
kajak
Zenta
Fehér Csaba
vezetőedző
Szerb Kajak-Kenu Szövetség
Tiszavirág Kajak Klub

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.
18:54, Frissítve: 19:03

Magyarország legnépszerűbb úti céljai

Magyarországon mindenszentek hosszú hétvégéjét sokan utazással töltik: Eger, Gyula, Budapest, Hajdúszoboszló és Pécs vonzza a legtöbb vendéget. Az októberi foglalások darabszáma már felülmúlta a tavalyi és a 2019-es számokat a Szallas.hu szerint.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.