Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hazai pályán játszik holnap a TSC

2022.08.05
15:45
2022.08.05
16:49
Forrás
Pannon RTV
Holnap este ismét pályára lép a TSC a szerb labdarúgó Szuperliga 5. fordulójában.

A topolyaiak ezúttal a Novi Pazar csapatát fogadják. A kék-fehérek abban bíznak, hogy a hazai pálya előnyeit kihasználva fontos győzelmet aratnak. Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője elmondta, a jó szezonkezdet után a csapata számít favoritnak, ugyanakkor a játékosok azzal is tisztában vannak, hogy a Novi Pazar veszélyes ellenfél: „Biztosan törekedni fogunk arra, hogy a maximumom legyünk, és megpróbáljuk elérni a célunkat, hogy minden mérkőzésen rákényszerítsük az ellenfelünket, hogy hozzánk alkalmazkodjon, és úgy játsszon, ahogy mi szeretnénk. Ez azt jelenti, hogy mi irányítanánk a meccset, hogy azt csináljuk, amit mi szeretnénk, és az ellenfélnek alkalmazkodnia kelljen hozzánk. A Novi Pazar megmutatta, hogy ezt jól csinálja, de minden mérkőzésnek megvan a maga csapdája, mi pedig semmiképp sem menekülünk az esélyes szerepétől, amely bennünket illet a jó eredmények és a történések alapján. Tudatában vagyunk, mennyire veszélyes a Novi Pazar. Ők az egyetlen csapat, még ha a Crvena zvezdát is figyelembe vesszük, akik kétszer le tudták győzni a Partizan csapatát az elmúlt három évben.”

A meccs holnap 18:55-kor kezdődik.

TSC
Žarko Lazetić
Novi Pazar

Most

08:13

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.
07:27, Frissítve: 07:33

Bírja a meleget? - ha igen, ma jó napja lesz

Még két napig tarthat a pokoli hőség. Mára a tegnapinál is melegebb időt jósolnak a meteorológusok, a hét legforróbb napjára kell felkészülnünk, 38-39 fokos délutáni csúccsal.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.