Ugrás a tartalomra

Hazai pályán kapott ki a TSC

2022.08.07
09:17
2022.08.07
15:07
Forrás
Magyar Szó
A Szerb Szuperliga ötödik fordulójában a topolyaiak 1:0-ás vereséget szenvedtek a Novi Pazar együttesétől. A vendégek számára a három pontot jelentő győztes gólt Zoran Danoski szerezte az 57. percben.

A TSC-nek az elsőben és a második félidőben is megvolt a gólszerzési lehetősége, de sehogy sem tudták áttörni a vendégek kőkemény védelmét. Az első 45 percben Vukićnak és Ratkovnak volt meg a gólszerzési lehetősége. Utóbbi egyik fejesét csak a felső kapufa állította meg. A Novi Pazar is eljutott egy keresztlécig.

A második játékrészt a vendégek Danoskival kezdték, aki Ratkovot váltotta. Gyorsan kiderült, hogy ez volt Vladimir Gaćinović vezetőedző győztes húzása, mivel az észak-macedón játékos az 56. percben védhetetlenül talált Ilić kapus hálójába.

A mérkőzés hajrájában a hazai együttes folyamatosan rohamozta a Novi Pazar kapuját, de a gólszerzés nem jött össze. Mirčevski állt hozzá a legközelebb, lövése a kapufáról kipattant.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Nehéz mérkőzést vártunk, a Novi Pazar csapata nagyon kemény csapat, nem hiába volt az 1:0-ás győzelmük a Partizan ellen. Vártuk ezt a játékukat. Valójában hasonló mérkőzést kaptunk, mint a Javor csapata ellen, amely ez előző hazai mérkőzésünk volt. Sajnos ma is meglátszott az, hogy egy jól védekező ellenfél ellen nagyon nehezen tudjuk áttörni a védelmet és nehezen tudunk gólokat lőni.”

A Novi Pazar együttese egyébként sorozatban már a második győzelmét aratta. A TSC a következő fordulóban a kruševaci Napredak otthonában javíthat.

TSC
Novi Pazar
foci
labdarúgás

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.