Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hazai pályán kapott ki a TSC

2022.08.07
09:17
2022.08.07
15:07
Forrás
Magyar Szó
A Szerb Szuperliga ötödik fordulójában a topolyaiak 1:0-ás vereséget szenvedtek a Novi Pazar együttesétől. A vendégek számára a három pontot jelentő győztes gólt Zoran Danoski szerezte az 57. percben.
Pannon RTV

A TSC-nek az elsőben és a második félidőben is megvolt a gólszerzési lehetősége, de sehogy sem tudták áttörni a vendégek kőkemény védelmét. Az első 45 percben Vukićnak és Ratkovnak volt meg a gólszerzési lehetősége. Utóbbi egyik fejesét csak a felső kapufa állította meg. A Novi Pazar is eljutott egy keresztlécig.

Pannon RTV

A második játékrészt a vendégek Danoskival kezdték, aki Ratkovot váltotta. Gyorsan kiderült, hogy ez volt Vladimir Gaćinović vezetőedző győztes húzása, mivel az észak-macedón játékos az 56. percben védhetetlenül talált Ilić kapus hálójába.

Pannon RTV

A mérkőzés hajrájában a hazai együttes folyamatosan rohamozta a Novi Pazar kapuját, de a gólszerzés nem jött össze. Mirčevski állt hozzá a legközelebb, lövése a kapufáról kipattant.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Nehéz mérkőzést vártunk, a Novi Pazar csapata nagyon kemény csapat, nem hiába volt az 1:0-ás győzelmük a Partizan ellen. Vártuk ezt a játékukat. Valójában hasonló mérkőzést kaptunk, mint a Javor csapata ellen, amely ez előző hazai mérkőzésünk volt. Sajnos ma is meglátszott az, hogy egy jól védekező ellenfél ellen nagyon nehezen tudjuk áttörni a védelmet és nehezen tudunk gólokat lőni.”

Pannon RTV

A Novi Pazar együttese egyébként sorozatban már a második győzelmét aratta. A TSC a következő fordulóban a kruševaci Napredak otthonában javíthat.

TSC
Novi Pazar
foci
labdarúgás

Most

10:01

Itt a vénasszonyok nyara

Szeles idővel indult a hét térségünkben. Keddre azonban veszít erejéből a szél. A napsütést időnként az erősebben megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg, helyenként még előfordulhatnak futó záporok.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.