Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sven Hoppe/DPA via AP

Hazai pályán került hátrányba a címvédő Bayern München

2021.04.08
11:44
Forrás
Pannon RTV
Kikapott a címvédő Bayern München a labdarúgó Bajnokok Ligája tegnapi játéknapján a Paris Saint Germain együttesétől.

A havas időben lejátszott mérkőzésen a vendég franciák 2:0-ra is vezettek, de a németeknek ekkor még sikerült egyenlíteniük, a hajrában azonban a PSG ismét eredményes volt, így a negyeddöntő első mérkőzésén 3:2-es győzelmet arattak a franciák.

Tanjug/AP Photo/Angel Fernandez

A szerdai nap másik mérkőzésén a Chelsea idegenben 2:0-ra verte a Portót, így az angolok már fél lábbal a legjobb négy között érezhetik magukat. A visszavágókat egy hét múlva rendezik.

Bayern München
Chelsea
Porto
Paris Saint-Germain
Labdarúgó Bajnokok Ligája

Most

17:31, Frissítve: 17:36

Beléphetnek Magyarországra az ott érettségiző diákok

Beléphetnek Magyarország valamennyi megnyitott határátkelőhelyén azok a külföldön tartózkodó diákok, akik az érettségi vizsgán történő részvételüket igazolni tudják az intézmény vizsgabehívójával, május 2-a és 26-a, valamint június 2. és 26. között.
16:19, Frissítve: 17:29

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!