Ugrás a tartalomra
Pixabay/janisgimmel

Hazai pályán kezdik meg szereplésüket a szerbek az Eb-selejtezőn

2023.03.24
10:56
2023.03.24
18:16
Forrás
Pannon RTV
Hazai pályán kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezősorozatban a szerb labdarúgó-válogatott. Dragan Stojković Piksi csapatának első ellenfele Litvánia lesz.

A belgrádi Rajko Mitić stadionban este háromnegyed kilenckor kezdődő mérkőzésen a szerb csapat toronymagas esélyesnek számít, így a győzelmen kívül minden más eredmény csalódás lenne a hazai csapat számára. A G csoportban ma este még egy mérkőzést játszanak, ezen Bulgária és Montenegró labdarúgó-válogatottjai csapnak össze. A csoport ötödik tagja, Magyarország hétfőn kezdi meg szereplését a kvalifikációs sorozatban. Ők hétfőn Budapesten a bolgár válogatottat látják vendégül. A szerbek is hétfőn játsszák a következő mérkőzésüket, ők a második fordulóban Montenegróba látogatnak.

Európa-bajnokság
selejtező
Dragan Stojković Piksi
Litvánia
Bulgária
Montenegró
labdarúgó
Magyarország

Most

13:43, Frissítve: 13:53

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.
13:21, Frissítve: 13:52

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót

Népszerű