Ugrás a tartalomra
Támadás!
Pannon RTV archívum

Hazai pályán nyert a Spartacus

2018-04-16
10:19
1:0 arányban győzött tegnap az új edzővel felálló szabadkai Spartacus a Voždovac ellen a szerb Szuperliga rájátszásának első fordulójában.

A Kék Galambok egyetlen találatát Dejan Kerkez szerezte a 66. percben. A szabadkaiak győzelmükkel jelenleg a harmadik helyen állnak a szerb első osztályban, ezzel pedig jelen állás szerint az Európa Liga selejtezőjébe is bekerülhetnek, ehhez azonban egy jó hajrára van szükség, ugyanis hatalmas a közdelem a felsőosztályban a harmadik helyért.

Spartacus
labdarúgás

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Xherdan Shaqiri

A FIFA eljárást indított Shaqiri és Xhaka ellen

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség eljárást indított a két albán származású svájci játékos ellen, mert kezükkel kétfejű sast formázva ünnepelték a gólokat a Szerbia ellen játszott meccsen.
Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.