Ugrás a tartalomra
Támadás!
Pannon RTV archívum

Hazai pályán nyert a Spartacus

2018-04-16
10:19
1:0 arányban győzött tegnap az új edzővel felálló szabadkai Spartacus a Voždovac ellen a szerb Szuperliga rájátszásának első fordulójában.

A Kék Galambok egyetlen találatát Dejan Kerkez szerezte a 66. percben. A szabadkaiak győzelmükkel jelenleg a harmadik helyen állnak a szerb első osztályban, ezzel pedig jelen állás szerint az Európa Liga selejtezőjébe is bekerülhetnek, ehhez azonban egy jó hajrára van szükség, ugyanis hatalmas a közdelem a felsőosztályban a harmadik helyért.

Spartacus
labdarúgás

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.