Ugrás a tartalomra

Hazaküldték a vb-ről az argentin-holland meccs játékvezetőjét

2022.12.12
11:52
Forrás
nemzetisport.hu
Nem kap több meccset a katari labdarúgó-világbajnokságon Mateu Lahoz, a Hollandia–Argentína negyeddöntőn bíráskodó spanyol játékvezető.

A FIFA hazaküldte a vb-ről, így több meccset már biztosan nem vezet. Lahoz nem tudta kordában tartani a játékosok indulatait a péntek esti találkozón, 15 sárga lapot osztott ki, egy holland játékost pedig a lefújás után állította ki. Lionel Messi a meccs után éles szavakkal kritizálta a játékvezetőt, szerinte Mateu Lahoz „nem nőtt fel a meccs tétjéhez, ilyen meccsre ilyen bírót nem lenne szabad nevezni”. Lahoz neve így is beíródott a történelemkönyvekbe, hiszen korábban egyetlen vb-meccsen sem mutattak fel ennyi sárga lapot.

Holnap este Argentina és Horvátország csap össze a katari világbajnokság elődöntőjében. Franciaország ellenfele pedig Marokkó lesz a szerdai elődöntőben. Ez utóbbi egyébként az első afrikai válogatottként jutott a négy közé a világbajnokságok történetében. A finálét a győztesek vasárnap délután játsszák. Az elődöntők vesztesei szombaton a bronzéremért mérkőznek.

foci vb
foci-vb
labdarúgó
labdarúgó világbajnokság
Katar 2022
Katar 2022

Most

Népszerű

Álommunka, álombér?

Egyetlen napot sem kell várniuk, hogy munkát kapjanak, a fizetésük pedig több mint 200 ezer dinár is lehet. A felmérések szerint jelenleg a gépészmérnökök a legkeresettebbek a szerbiai munkaerőpiacon.