Ugrás a tartalomra
A megtámadott játékos - rendőri kísérettel
Szerbiai RTV/youtube screenshot

Hazatértek a Crvena Zvezda megtámadott vízilabdázói

2019-02-10
10:08
2019-02-10
12:08
Forrás
Szerbiai RTV
A sportolók nem szenvedtek komolyabb fizikai sérüléseket.

A Crvena Zvezda megtámadott vízilabdázói vasárnap reggel érkeztek meg Belgrádba Splitből. Igor Milojević, a klub igazgatója a Szerbiai RTV-nek elmondta, a sportolók nem szenvedtek komolyabb fizikai sérüléseket, viszont Aleksandro Kralj, a csapat kapusa úgy érezte, az élete veszélyben volt. Hozzátette, a támadásnak semmi köze a sporthoz, és reméli, hogy a sporteredmények bebizonyítják, hogy másként is lehet.

Tengervízbe menekült a sportoló

A szerb vízilabdázókat ért támadást egyébként a horvátországi vezetők is elítélték. Mint arról már korábban beszámoltunk, a Crvena Zvezda tagjait tegnap támadták meg Splitben. A négy játékos egy kávézóban ült, amikor egy fiatal férfiakból álló csoport rájuk támadva arra kérte őket, hogy vegyék le a mezüket. Majd dulakodni kezdtek, botok is előkerültek. Három vízilabdázó elmenekült a helyszínről, míg a kapus a tengerbe ugrott a támadók elől.

Crvena zvezda
vízilabda
Horvátország
támadás

Most

17:48

(M)elegünk lesz!

A következő napokra citromsárga riasztást adott ki Szerbia egész területére a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
17:13, Frissítve: 17:34

Sör + foci - végzetes is lehet...

Horvátországban, egy Knin melletti településen 15 símaszkot viselő férfi rátámadt egy kávézóban a Crvena zvezda-Young Boys labdarúgó BL selejtezőt néző vendégekre.
15:55, Frissítve: 16:07

3, 2, 1, 0! Interetno!!!

Kezdődik az Interetno Fesztivál Szabadkán. A mai 0. napon a Ravnica Tamburazenekar, valamint Novák Péter és az Etnofon koncertezik este fél nyolctól.

Népszerű