Ugrás a tartalomra
A megtámadott játékos - rendőri kísérettel
Szerbiai RTV/youtube screenshot

Hazatértek a Crvena Zvezda megtámadott vízilabdázói

2019-02-10
10:08
2019-02-10
12:08
Forrás
Szerbiai RTV
A sportolók nem szenvedtek komolyabb fizikai sérüléseket.

A Crvena Zvezda megtámadott vízilabdázói vasárnap reggel érkeztek meg Belgrádba Splitből. Igor Milojević, a klub igazgatója a Szerbiai RTV-nek elmondta, a sportolók nem szenvedtek komolyabb fizikai sérüléseket, viszont Aleksandro Kralj, a csapat kapusa úgy érezte, az élete veszélyben volt. Hozzátette, a támadásnak semmi köze a sporthoz, és reméli, hogy a sporteredmények bebizonyítják, hogy másként is lehet.

Tengervízbe menekült a sportoló

A szerb vízilabdázókat ért támadást egyébként a horvátországi vezetők is elítélték. Mint arról már korábban beszámoltunk, a Crvena Zvezda tagjait tegnap támadták meg Splitben. A négy játékos egy kávézóban ült, amikor egy fiatal férfiakból álló csoport rájuk támadva arra kérte őket, hogy vegyék le a mezüket. Majd dulakodni kezdtek, botok is előkerültek. Három vízilabdázó elmenekült a helyszínről, míg a kapus a tengerbe ugrott a támadók elől.

Crvena zvezda
vízilabda
Horvátország
támadás

Most

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.