Ugrás a tartalomra
Bajnokok Ligája - logo
Flickr

Hiba történt a Bajnokok Ligájának sorsolásán

2019-06-19
11:36
2019-06-19
11:44
Forrás
origo.hu
A Ferencváros labdarúgó csapata az eredeti bejelentés szerint még sem idegenben, hanem hazai pályán kezdi meg a bolgár Ludogorec elleni selejtezős párharcot a Bajnokok Ligájában.

A sorsolást végző személy hibázott, amikor összesorsolták a magyar és a bolgár bajnokot. A sorsolás menete úgy zajlott, hogy a kiemeltek és a nem kiemeltek csapatok közül is kihúztak egyet, a két zárt golyót betették egy harmadik, üres urnába. Onnan az elsőként kihúzott csapat hivatott hazai pályán játszani a párharc első mérkőzését, a másodikként kinyitott golyóban szereplő a visszavágót. Csakhogy a sorsolást végző személy a Ludogorecet és az FTC-t nevét tartalmazó golyókat nem tette közös urnába, hanem előbb a bolgár, majd a magyar bajnok cetlijét az eredeti helyéről kihúzva bemutatta a párosítást. Ez így nem az előírásoknak megfelelően zajlott.

A sorsolást felügyelő közjegyző jelezte a hibát az UEFA-nak, amely a sorsolás után zárt ajtók mögött megismételte a procedúrát, de csak a két csapattal. Ekkor a közös urnából az FTC cetlije került elő hamarabb, így a párharc Magyarországon kezdődik.

hiba
sorsolás
Bajnokok Ligája
labdarúgás
futball

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.