Ugrás a tartalomra

Hiba történt a Bajnokok Ligájának sorsolásán

2019.06.19
11:36
2024.03.19
08:34
Forrás
origo.hu
A Ferencváros labdarúgó csapata az eredeti bejelentés szerint még sem idegenben, hanem hazai pályán kezdi meg a bolgár Ludogorec elleni selejtezős párharcot a Bajnokok Ligájában.

A sorsolást végző személy hibázott, amikor összesorsolták a magyar és a bolgár bajnokot. A sorsolás menete úgy zajlott, hogy a kiemeltek és a nem kiemeltek csapatok közül is kihúztak egyet, a két zárt golyót betették egy harmadik, üres urnába. Onnan az elsőként kihúzott csapat hivatott hazai pályán játszani a párharc első mérkőzését, a másodikként kinyitott golyóban szereplő a visszavágót. Csakhogy a sorsolást végző személy a Ludogorecet és az FTC-t nevét tartalmazó golyókat nem tette közös urnába, hanem előbb a bolgár, majd a magyar bajnok cetlijét az eredeti helyéről kihúzva bemutatta a párosítást. Ez így nem az előírásoknak megfelelően zajlott.

A sorsolást felügyelő közjegyző jelezte a hibát az UEFA-nak, amely a sorsolás után zárt ajtók mögött megismételte a procedúrát, de csak a két csapattal. Ekkor a közös urnából az FTC cetlije került elő hamarabb, így a párharc Magyarországon kezdődik.

hiba
sorsolás
Bajnokok Ligája
labdarúgás
futball

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű