Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Hivatalosan is a Real Madrid tagja Luka Jović

2019-06-12
16:13
Forrás
Szerbiai RTV
Most már hivatalosan is a Real Madrid tagja Luka Jović. A szerb támadó ma írta alá szerződését Florentino Perez, a klub elnökének jelenlétében.

Perez köszönetet mondott Jovićnak, hogy a madridi csapatot választotta és sok sikert és győzelmet kívánt a labdarúgónak. A még mindig csak 21 éves Luka Jović bízik benne, hogy a spanyol gigász hasznára válik a következő szezonokban. Sajtóértesülések szerint a Real Madrid 60 millió euróért vásárolta meg a szerb labdarúgó játékjogát az Eintracht Frankfurttól. Luka Jović remek idényt futott a németeknél, 48 tétmérkőzésen 27 gólt és hét gólpasszt jegyzett.

Real Madrid
Luka Jović
labdarúgás

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.