Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Hivatalosan is a Real Madrid tagja Luka Jović

2019-06-12
16:13
Forrás
Szerbiai RTV
Most már hivatalosan is a Real Madrid tagja Luka Jović. A szerb támadó ma írta alá szerződését Florentino Perez, a klub elnökének jelenlétében.

Perez köszönetet mondott Jovićnak, hogy a madridi csapatot választotta és sok sikert és győzelmet kívánt a labdarúgónak. A még mindig csak 21 éves Luka Jović bízik benne, hogy a spanyol gigász hasznára válik a következő szezonokban. Sajtóértesülések szerint a Real Madrid 60 millió euróért vásárolta meg a szerb labdarúgó játékjogát az Eintracht Frankfurttól. Luka Jović remek idényt futott a németeknél, 48 tétmérkőzésen 27 gólt és hét gólpasszt jegyzett.

Real Madrid
Luka Jović
labdarúgás

Most

12:13, Frissítve: 12:34

Kukkantsatok be a néptánc világába!

Libbentek a szoknyák, ropogtak a cipők és csattantak a kezek a csizmákon - színvonalas néptáncprodukciókat láthatott a közönség Újvidéken, a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban.
11:59

Elhunyt Sára Sándor

Meghalt Sára Sándor Kossuth-nagydíjas és Balázs Béla-díjas operatőr, filmrendező, a nemzet művésze, az egykori Duna Televízió első elnök-főigazgatója.
11:35, Frissítve: 11:42

Kezdődik a csillagászati ősz

Szeptember 23-án délelőtt 9:50-kor érik ismét merőlegesen a Nap sugarai az Egyenlítőt. Ez az időpont az őszi napéjegyenlőség, ezzel pedig csillagászati értelemben is kezdetét veszi az ősz.
11:13, Frissítve: 11:20

New Yorkba utazik Aleksandar Vučić

A szerb államfő részt vesz az Egyesült Nemzetek Szervezete Közgyűlésének 74. ülésszakán. A központi téma a klímaváltozás lesz, de szóba kerül majd a koszovói kérdés rendezése is.
10:10, Frissítve: 10:18

Szükségünk lesz az esernyőre

A beboruló égboltból hétfőn több helyen várható eső, zápor. A nappali hőmérsékletek visszaesnek, az éjszakák ugyanakkor enyhülnek.
09:33

Ma van az autómentes nap

A világnapot 1998 óta minden évben szeptember 22-én tartják. A jeles nap célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosabb közlekedésre.
09:30, Frissítve: 09:55

Törték a kukoricát Tordán

Jó időben, sok vendége volt a Kukoricafesztiválnak Tordán. Kézi kukoricatörésben 12 hazai, anyaországi és romániai csapat mérte össze ügyességét.

Népszerű