Ugrás a tartalomra

Hokiztak és barátkoztak a szabadkai jégpályán (videó)

2016.12.17
15:16
Izgalmas párharcokat hozott a nemzetközi jégkorongtorna Szabadkán
Izgalmas párharcokat hozott a nemzetközi jégkorongtorna Szabadkán. Négy magyarországi, egy romániai és a szabadkai csapat lépett a jégre. A pakk és a játékosok is csúsztak olykor a pályán. Hangos csatakiáltás után kezdődött a párharc. Kemény összecsapások voltak. Nem csak a pakkok, a játékosok is csúsztak olykor a jégen. A bajai Harcsák csapata uralta a jeget. Bodrogi Kornél: „Már második alkalommal jövünk Szabadkára. Az eredmény másodlagos szerintem. Tavaly is jól éreztük magunkat. Igaz, akkor esett az eső. Most az időjárás is kedvez nekünk.” vlcsnap-2016-12-17-15h12m54s54 Ahogy Móricz Zsigmond regényének főhőse, úgy a szabadkai jégkorongklub kapusa is pakkot kapott. Fehérvári Csongor, jégkorongozó, szerkesztő, Pannon RTV: „Egy jó tapasztalat. Jó barátkozás. Minden évben ez a lényeg, hogy összejöjjünk és barátkozzunk. Minden csapattal baráti viszonyt ápolunk. Főleg a magyarországiakkal, mert velük külön bajnokságot is játszunk. Ez a Déli Amatőr Liga.”



A jégkorongtornán Magyarország, Románia és Szerbia legjobbjai léptek a jégre. Hat csapat szállt szembe egymással. Keresztes Károly, Csíkszereda: „Eljöttünk szórakozni. Meglátjuk. Nem jöttünk az első helyért. Szórakozni jöttünk, barátságért, hogy ismerkedjünk, hogy haverok legyünk. Azért jöttünk el.” Mindenki a legjobb eredményre számít, de ahogy a csapatok elmondták, ők főként barátkozni jöttek Szabadkára.
Szabadka
jégkorongtorna
barátkozás

Most

13:59, Frissítve: 14:26

Az amerikai nagykövettel tárgyalt dr. Pásztor Bálint

A vajdasági magyarság helyzetéről és lehetőségeiről is szó esett Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Christopher Hill, az Amerikai Egyesült Államok belgrádi nagykövete közös megbeszélésén, Szabadkán.

Népszerű