Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Natacha Pisarenko

Hollandia a 8 között a vb-n

2022.12.03
19:33
2022.12.03
21:04
Forrás
Pannon RTV
A narancsmezesek 3:1-re nyertek az amerikaiak ellen, és bejutottak a legjobb 8 együttes közé.

Az egyenes kieséses szakasszal folytatódott ma a katari labdarúgó világbajnokság. A legjobb 16 között Hollandia és az Amerika Egyesült Államok csapata mérkőzött meg egymással. A hollandok magabiztos játékot mutattak az első félidőben és két gólos előnnyel mehettek pihenőre. A fordulást követően az amerikaiak egy szerencsés találattal 2:1-re szépítettek, de utána jött az újabb holland gól, így a narancsmezesek 3:1-re nyertek és bejutottak a legjobb 8 együttes közé.

A mai nap másik mérkőzése az argentin-ausztrál összecsapás.

Katar 2022
labdarúgó világbajnokság
foci-vb

Most

12:56, Frissítve: 13:17

Csúcstalálkozó légiriadó közben

Ma is légiriadót rendeltek el Ukrajna egész területén. A háború sújtotta Kijevben uniós csúcstalálkozó zajlik. Újabb Oroszország elleni szankciókról és az Ukrajnát segítő intézkedésekről egyeztetnek az uniós és az ukrán vezetők.
12:42, Frissítve: 12:53

A világ világosságai

A katolikus egyház Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepéről, Jézus templomi bemutatásáról, valamint a megszentelt élet napjáról emlékezett meg február 2-án.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.